reede, 8. september 2023

Info

Ja ongi esimene koolinädal läbi saanud. Kõik õpilased olid väga tublid! 

Loodan, et olete selle nädala jooksul jõudnud vajalikud koolitarbed juba kooli oma lapse sahtlisse toimetada ning tööraamatutel ja vihikutel on ümbrispaberid või kilekaaned ümber pandud. Kindlasti peab matemaatika vihik olema suurte ruutudega ja eesti keele vihik 16 joonega (servad joonitud) ning värvilised paberid kahepoolsed. Loodusõpetuses on kasutuses valgete lehtedega vihik. Vihikutele lisame etiketid koolis. Liikuva aabitsa tähed peaksid olema väljalõigatud ning kõik koos sahtlis. Vajalike õppevahendite nimekirja leiate siit.

Päeviku algusesse, kus on andmete koht, liimisin enda kontaktid. Kui ei ole väga kiire murega, siis soovitan pigem kontakteeruda Stuudiumi kaudu. Täna saadan teie e-mailile ka juhise Stuudiumisse registreerumiseks. Koolitundide ajal ma telefoni teel kättesaadav ei ole ning võimalusel palun mulle mitte helistada tööpäeviti pärast kella 18 ega nädalavahetusel. 

Järgmise nädala tunniplaan tuleks koos lapsega päevikusse ümber kirjutada. Endiselt on võimalus, et tunniplaanis võib muudatusi tulla. Palun kontrollige kehtivat tunniplaani klassiblogist. Peagi peaksid tunniplaani lisanduma ka huviringide ajad.

Palun arutage kodus, millistest huviringidest oleks teie laps huvitatud. Igal õpilasel võiks olla vähemalt üks huviring, millest ta osa võtab. Järgmisel nädalal saadan kodudesse ka paberid, millele palun kirja panna huviringid (nii koolisisesed kui ka -välised), kus teie laps osaleb või soovib osaleda. Meie kool (sh Kaurikool) pakub järgmisi huviringe: kunstiring, erinevate pillide õpe, ballett, meisterdamine, spordiring, käsikellad, väikekandled. Terve esimene klass võtab osa ka mudilaskoorist. 

Uuest nädalast hakkab meie klassis pärast tunde toimuma pikapäevarühm kella 15-ni. Soovi korral palun mult küsida või minu laualt võtta selleks avaldus, kuhu võimalik kirja panna täpsed ajad, millal laps on pikapäevarühmas ja kes talle tavaliselt järgi tuleb. Kuigi hetkel veel huviringe tunniplaanis ei ole, võib ankeete juba täidetult tagasi tuua ning lapse huviringi lisandumisel panen selle ise kirja. Kui aga mõnikord on lapsel vaja jääda pikapäevarühma teisel ajal või läheb ta teistmoodi koju, soovitan kirjutada vastava teate päevikusse. Hommikul suusõnaliselt antud või lapsele edastatud teated võivad päeva jooksul ununeda, kuid on väga oluline teavitada, mis kell ja kellega lapse koju lubame. Pikapäevarühma hakkab läbi viima abiõpetaja Eli.

Järgmisest nädalast võiks ka rütmikas olla kaasas vahetusriided. Seelikut või pükse vahetama ei pea, kuid püksid võiksid olla sellised, mis võimaldavad jalgu rohkem liigutada. Vahetada tuleks särki ja jalanõudeks võiksid olla tantsusussid või painduva tallaga botased (sandaalid või rihmikud rütmikatunniks ei sobi). Hetkel on jäänud tunniplaani kehaline kasvatus ja rütmika samale päevale, mis tähendaks topelt vahetusriideid. Hetkel töötatakse selle kallal, et tunniplaan muuta sobivamaks ja need tunnid jääksid erinevatele päevadele.



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar