pühapäev, 24. september 2023

27. september: sügisjooks

Kolmapäeval, 27. septembril toimub traditsiooniline ülekooliline sügisjooks. Jooks toimub marsruudil Rakvere Tammik - Palermo Terviserada - Rakvere Tammik. 1.-3. klassi õpilastele on lühendatud rada Tammikus. Ootame osalema kõiki õpilasi. Oluline ei ole, mitmenda koha saavutatakse, vaid osavõtt. Kes joosta ei jaksa või tervislikel põhjustel ei tohi, saavad selle raja õpetajaga läbi jalutada. Või tulge hoopis ise lapsele seltsi raja läbimisel!

Koguneme Tammikus Okaskrooni juures kell 10.45, sinna hakkame jalutama koos terve klassiga kooli juurest kell 10.15 (ka vanemad võivad kooli juurest meiega kaasa tulla). Finiš on samal platsil, kus startki. Koolilõuna on alles pärast jooksu sama platsi peal, seega hommikul tuleb (kodus või koolis) kõhud korralikult täis süüa! Jooksule ja söömisele kulub tõenäoliselt umbes tunnike ehk kella 11.45ni. Koolitunde pärast jooksu rohkem ei toimu. 

Head lapsevanemad, palun kirjutage hiljemalt teisipäevaks oma lapse päevikusse, kuidas teie laps koju läheb - kas tulete talle Tammikusse järgi, läheb ise Tammikust koju või tuleb tagasi kooli koos õpetajaga? Siis tean, kelle koolikotid tuleb minnes kaasa võtta või kes minuga tagasi koolimajja jalutavad. Vajadusel toimub pikapäevarühm kella 15ni. Palun päevikusse kirjutada, kui selleks on vajadust, kui kauaks ja kuidas koju saab. Hommikul peaks kooli tulema juba ilmale vastavates spordiriietes. Hommikul toimuvad 2 esimest tundi.



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar