teisipäev, 19. september 2023

Info

Täna said osad lapsed oma õpilaspiletid kätte. Rääkisime tunnis, et see on õpilase tähtis dokument ning seda tuleb hästi hoida. Soovitan kodudes neile kaaned ümber panna, et need kestaksid ikka järgmised kuus aastat. Ärge jätke seda koolikoti põhja vedelema või päeviku vahele, vaid leidke sellele kindel koht (nt rahakotis). Kui seekord veel õpilaspiletit kätte ei saanud, on järelikult selle jaoks dokumendifoto toomata (või saab homme kätte). 

Mõndade lastega rändasid täna koju ka kooli lepingud, mis on jäänud eelnevate nädalate jooksul digitaalselt allkirjastamata (need saadeti eelnevalt teie e-maili aadressitele). Head lapsevanemad, palun allkirjastage need ning saatke üks eksemplar lapsega kooli tagasi.

Täna rütmikas selgus, et väga paljudel lastel ei ole tunniks sobivaid jalanõusid, sest rihmikud või sandaalid selleks ei sobi (võib jalga vigastada). Tuletan meelde, et jalatsiteks võiksid olla tantsusussid või painduva tallaga botased (mida õues ei kasuta).

Tunniplaani on lisandunud mõned huviringid - meisterdamine, saviring, kunstiring ja mudilaskoor. Kunstiring on märgitud kahele päevale, huvilistel tuleb neist valida üks. Mudilaskoor on tervele klassile. Pillimängu tunnid on individuaalsed, neid tunde ma üldtunniplaani ei lisa ja rohkem infot edastab nende kohta teile kooli sekretär.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar