pühapäev, 1. september 2024

Info

Info toiduraha kohta on Rakvere Eragümnaasiumi koduleheküljel www.reg.ee "Koolielu" > "Toitlustamine" all. Tasuda palume Rakvere Eragümnaasiumi Hariduskogu arvele a/a EE722200221024097920 . Selgitus: õpilase nimi ja kalendrikuu(d), mille eest maksate. Lapse söögilt mahavõtmiseks tuleb lapsevanemal sellest mulle isiklikult teada anda. Palume tasuda toiduarved õigeaegselt.

Õpilase puudumine tuleb lapsevanemal Stuudiumisse märkida. Kui laps on puudunud, saame söögilt maha arvestada järgmise kuu arvest alates kolmandast puudutud päevast. Maha arvestamise aluseks on Stuudiumis puudutud päevad.

Tuletan meelde, et koolipuhvetis võib laps käia päeva lõpus enne kojuminekut. Koolis on võimalik süüa hommikusööki ja lõunasööki. 2. klassis enam pikapäevarühma ei ole, kuid kui lapse päev venib huviringidega pikaks, võib toidu ka kooli kaasa pakkida.

Koolitarvete loetelus nimetatud õppevahendid tuua võimalusel klassi lapse oma sahtlisse kooliaasta esimese nädala jooksul. Joonistusplokid tuua õpetaja kätte (nimi peale). Majapidamispabereid võib tuua ka alates teisest poolaastast, sest hetkel on neid alles veel eelmisest aastast kui ka päris palju on tänase päeva jooksul toodud.  Tagasi kooli tuleb tuua ka arvukaardid, flööt, lõngatutt, kirjatähtede lamineeritud kaart ja omatehtud kell (paljud lapsed jätsid need kevadel kooli).

Palume tööraamatud/-vihikud lapsevanemal ümbrispaberi/kilega varustada ja sildistada. Kirjavihikud sildistame koos õpilastega koolis, kodus varustada need ümbrispaberi/kilekaantega.

Õpilaspileti pikendamiseks palume need kooli õpetaja kätte tuua.

Palume I veerandil kehalise kasvatuse tunniks varustada laps ilmastikukindlate spordijalanõude ja dressidega, sest tunnid toimuvad õues. Spordidressid (ennekõike dressipüksid) ei ole igapäevaseks kooliriietuseks sobilikud. Sildistada.

Tunnitöö ja õppimised leiab klassiblogist ja Stuudiumist. Järgneva päeva õppimised ilmuvad blogisse hiljemalt eelmise koolipäeva õhtuks kella 18-ks, Stuudiumisse kella 17-ks. Õpilasel tuleb märkida tunniplaan ja õppimised oma õpilaspäevikusse. Õpilane ei ole vabastatud õppimisest, kui tehnilise rikke tõttu või muul põhjusel ei ole blogis või Stuudiumis kodutöid kirjas. 

Lapsed võivad kooli tulla juba hommikul kella 8-ks. Siis saab ka kooli sööklas hommikusööki (tasuta). Kuni kella 8.25-ni nagu ka kõigil teistel vahetundidel mängivad kõik 1.-5. klassi õpilased õues. Palun pöörata tähelepanu, et lapsel oleksid seljas ilmale vastavad riided.

Palun jälgida tunniplaani klassiblogist, mitte koduleheküljelt, sest enda ainetunde võin vahetada, samuti ei ole kooli koduleheküljel kirjas huviringe. Esialgu lisan tunniplaani päevade kaupa, kuna esimestel nädalatel võib veel muudatusi tulla. Tuletan meelde, et meil on epohhõpe, st et eesti keele epohhi ajal on meil igal hommikul eesti keele topelttund ning kord nädalas matemaatika harjutustund. Matemaatika epohhi ajal aga vastupidi. Kooliaasta algab meil eesti keele epohhiga.

Info huviringide kohta on alles tulemas. Kindlasti jääb mudilaskoor tervele klassile, jätkame ka rahvatantsuga, kuid edaspidi vaid minu juhendamisel. Sel aastal sooviksin alustada ka nuputamisringiga. Huviringide valikus on kindlasti erinevad pilliõpped, ballett, meisterdamine, täpsemalt annan lähiajal teada. 

Päeviku ette, kus on andmete koht, liimime me uuel nädalal õpetaja kontaktid. Kui ei ole väga kiire mure, siis soovitan pigem kontakteeruda kirja teel. Põhiliseks infovahetuskanaliks võiks jääda Stuudium. Telefoni teel mind kindlasti kätte ei saa tundide toimumise ajal, siis on võimalik pöörduda kantseleisse. Palun ka mitte helistada õhtuti pärast kella 18 ega nädalavahetustel.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar